Herrgård solsäng furu

3 495,00 kr
Inkl. moms 3-5 arbetsdagar

Kampanj, fri frakt på alla ordrar över 6000:-

Herrgård solsäng i vitmålad furu ( svensktillverkad i Hillerstorp )

Ställbar rygg och benparti.

Kvantitet
Köp nu

  • Vi vill alltid att ni som kunder ska känna er trygga med oss, därför erbjuder vi säkra betallösningar med bank id, telefonkontakt 365 dagar om året samt trygga leveranser. Vi vill alltid att ni som kunder ska känna er trygga med oss, därför erbjuder vi säkra betallösningar med bank id, telefonkontakt 365 dagar om året samt trygga leveranser.
  • Vi använder oss enbart av de stora transportörerna så ni som kund ska känna er säkra med att eran produkt kommer fram till er.
( Postnord, Schenker, DHL och DSV ) Vi använder oss enbart av de stora transportörerna så ni som kund ska känna er säkra med att eran produkt kommer fram till er. ( Postnord, Schenker, DHL och DSV )

Herrgård solsäng är en gedigen solsäng i Norrlandsfuru. Solsängen är målad i en vädersbeständig färg för längre livslängd.

mått:196x77 cm

Underhåll: furu är ett enkelt material att underhålla, blir möbeln lite sunkig i framtiden kan man slipa och sedan måla i valfri kulör så är möbeln som ny igen. Givetvis rekomenderar vi ett möbelskydd så möbeln ej slits när man ej använder den.

1971177

Du kanske också gillar