• Reducerat pris

Västervik 3+1+1

11 995,00 kr
10 195,75 kr Spara 15%
Inkl. moms 3-5 arbetsdagar

Västervik soffgrupp består av 3-sits 2 st fåtöljer, bord med glasskiva samt olifendynor.

Snygg och stilren grupp av väldigt hög kvalitet.

Kvantitet
Köp nu

  • Vi vill alltid att ni som kunder ska känna er trygga med oss, därför erbjuder vi säkra betallösningar med bank id, telefonkontakt 365 dagar om året samt trygga leveranser. Vi vill alltid att ni som kunder ska känna er trygga med oss, därför erbjuder vi säkra betallösningar med bank id, telefonkontakt 365 dagar om året samt trygga leveranser.
  • Vi använder oss enbart av de stora transportörerna så ni som kund ska känna er säkra med att eran produkt kommer fram till er.
( Postnord, Schenker, DHL och DSV ) Vi använder oss enbart av de stora transportörerna så ni som kund ska känna er säkra med att eran produkt kommer fram till er. ( Postnord, Schenker, DHL och DSV )

Gruppen består av en pulverlackerad aluminiumstomme, 8 mm halvrund konstrotting som är uv skyddad samt olifendynor för extremt lång hållbarhet under bar himmel.

Underhåll på denna grupp är nästan obefintligt, dock rekomenderar vi alltid ett möbelskydd när gruppen ej används för att försäkra er om att gruppen är fin i många många år.

västervik soffgrupp